Grup Vicencià

Voluntariat de Sant Vicenç de Paül

El Voluntariat de Sant Vicenç de Paül és un grup de persones motivades per ajudar els més necessitats, seguint la petjada de Sant Vicenç de Paül. El Voluntariat forma part de la AIC (Organització Internacional de Caritat), que és una organització internacional no governamental, sense ànim de lucre, dins de l'Església Catòlica. Essent evident que a la nostra societat més propera hi ha molta gent que necessita ajut, i no només en l’aspecte econòmic, a Olesa es va decidir de crear un grup de voluntariat, que col·labora activament amb Càritas Parroquial, que intenta fer més suportable el sofriment d'aquelles persones que pateixen qualsevol mena de injusticia i intenten ajudar tots aquells que ho necessitin.

 

VOLUNTARIAT VICENCIÀ d’OLESA

El mes de febrer, en iniciar-se el període de confinament degut a la pandèmia del Covid-19, el serveis de Rober i de Parament de la llar que ofereix el Voluntariat Vicencià van quedar interromputs.

Aquests serveis seguiran tancats fins que es pugui comptar amb l’autorització i els protocols necessaris per poder seguir oferint-los amb seguretat a totes les persones que els necessitin.
Us comunicarem la seva reabertura a través d’aquest mitjà i de Ràdio Olesa.

Olesa de Montserrat, 29 de maig de 2020