Notícies

"L'amor de Crist revelat en la creu és com un GPS espiritual"

Papa Francesc: "L'amor de Crist revelat en la creu és com un GPS espiritual"

En la Missa que va presidir en el Kyaikkasan Ground a la ciutat de Rangun a Myanmar, el Papa Francesc va afirmar que l'amor de Crist revelat en la creu "és com un GPS espiritual".

ACIprensa, 29 novembre 17

Davant uns 150.000 fidels presents a la Missa que va presidir el 29 de novembre des de les 8:30 a.m. (Hora local), el Sant Pare va reflexionar sobre la saviesa del Senyor, i com davant l'odi i la violència, sempre va respondre amb misericòrdia i amor.

En concloure la Missa i en les seves paraules d'agraïment per la presència del Papa a Myanmar, l'Arquebisbe de Rangun (Yangon), el cardenal Charles Maung Bo, va dir que "això és com l'experiència de la Muntanya Tabor. Els catòlics senzills tenen una experiència impressionant "i" la vida mai serà la missa per als catòlics a Myanmar".

"Fa només un any, el pensament d'aquest petit ramat de partir el pa amb el Sant Pare Francesc era només un somni. Som un petit ramat, som com Zaqueu. Entre les nacions, no podem veure al nostre pastor. Com Zaqueu, si som cridats, vam baixar perquè volem anar a casa teva".

"Papa Francesc: Un bon pastor va pels petits i pels que són marginats. Vostè ha dit la paraula i ha partit el pa", va dir el cardenal.

El prelat va dir a més que "aquest dia quedarà en cada cor humà que és aquí. El nostre estimadíssim Sant Pare, tots els catòlics et saluden aquí amb el cor generós".

"Un miracle s'ha obrat avui. Tots tornem com un miracle de Déu. Gràcies i aquest petit ramat resa per vostè".

"Moltes gràcies, gràcies per tot", va finalitzar el Cardenal amb aquesta frase en espanyol.

<< Anar a la pàgina de notícies